Monaco – Dortmund

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Monacos frammarsch i Europa visar inte bara på utvecklingskurvan i klubben utan också i den franska fotbollen. Gruppspelet toppades före Leverkusen, Tottenham och CSKA Moskva. I åttondelsfinalen plockades Manchester City undan. Senast tog laget en otroligt viktig 2-3-seger i Tyskland och har därför ett bra utgångsläge inför kvällens returmöte.

Dortmunds situation är desto värre. De har svikit stort i den inhemska serien, är placerade fyra, utan topp två-platserna inom räckhåll. Desto bättre har tyskarna levererat här i Champions League, först med att toppa gruppspelet, före Real Madrid. I åttondelsfinalen besegrades Benfica. Laget måste kliva på framåt och blotta sig defensivt för att få in minst två baljor och därmed ha chansen att avancera vidare.

Jag spelar på över 3,5 mål (Asian Handicap) till 2,00 @ bet365.

  • Match: Monaco – Dortmund
  • Spel: Över 3,5 mål (AH)
  • Odds: 2.00 @ bet365
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 20:45, 19/4

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar