Monaco – Arsenal

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

På Emirates fick fransmännen ut max av sitt höga presspel och matchen slutade 1-3, vilket var något orättvist. Detta innebär att Arsenal inte bara har två mål att hämta in, utan de måste även få in minst tre kassar för att ens kunna få till en förlängning.

Arsenal har att missen bara var en av få i raden. Därefter har man vunnit mot Everton, Queens Park Rangers, Manchester United och West Ham. Tre av motstånden kan jämföras med just Monaco, eller är rentav bättre. En PL-trea är utan tvekan bättre än en fyra i Ligue 1.

Monaco följde upp storskalpen med att först kryssa hemma mot PSG, sedan förlora mot samma motstånd – dock på bortaplan. De två senaste matcherna – mot Evian TG och Bastia – har vunnits med 3-1 respektive 3-0. Formen börjar tillta och man har, med en match mindre spelad än toppkonkurrenterna, fyra pinnar upp till Marseille på tredjeplatsen.

Det vore lite typiskt Arsenal att göra en bra insats här och skrapa fram en hedersam 2-0-vinst, till ingen nytta alls. Monaco rankades som ett av de absolut sämsta lagen inför åttondelarna. Det måste ju visa sig så småningom, hur välorganiserade man än är så borde skillnaden i kvalité visa sig någon gång.

  • Match: Monaco – Arsenal
  • Speltips: Arsenal (2)
  • Odds: 2,32 @ Unibet
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 17/3, 20.45

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar