Juventus – Monaco

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Juventus plockade en 2-0-seger senast på Stade Louis och är solklara favoriter att avancera till finalen av Champions League. Troligtvis lär Juventus inte ha speciellt mycket emot att överlåta en stor del av bollinnehavet till motståndarna, med den trygghet som finns i försvars- respektive omställningsspelet. Det mesta tyder på att mycket hörnor kommer skapas och mycket boll kommer hållas på kanterna.

Monaco har inte bara briljerat hemma i Ligue 1, utan även i världens finrum, Champions League. I slutspelet har storklubbarna Borussia Dortmund och Manchester City skickats ut med huvudena före, men nu är det troligtvis slut på äventyret. Monaco måste jaga och inleder i uppförsbacke och kommer säkerligen skapa chanser från kanterna. I det första mötet skapade man sju hörnor.

Jag spelar på Monaco över 4,5 hörnor till 2,10 @ bwin.

  • Match: Juventus – Monaco
  • Spel: Monaco över 4,5 hörnor
  • Odds: 2,10 @ bwin
  • Units: 1/10
  • Spelstopp: 20:45, 9/5

SpelbolagBonusLänk
bwin1100 krSpela här!

Lämna ett svar