Monaco – Montpellier

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Monaco är en kraft för titelstriden, i synnerhet med tanke på hur PSG försvagats. Tredjeplatsen innehas på samma antal pinnar som PSG. Tabelletta är oväntat nog, Nice med fyra poäng mer. Seger i kvällens match skulle innebära att Monaco sätter hård press på ettan. Monaco är klasserna bättre än motståndarna och kommer från en acceptabel prestation i Champions League och har visats vara oerhört hemmastarka.

Montpellier är svårbedömda, men en sak är säker och det är att laget är alldeles för tunna för toppstriden. Bara tio pinnar är inspelade på de inledande nio matcherna, men på sistone ser formen ut att ha hittats på allvar. 3-2-vinsten över Caen senast följde upp 3-3 borta mot Dijon. Den interna skytteledaren Casimir Ninga och nummer två i den listan, Steve Mounie, saknas.

Jag spelar raka ettan till 1,75 @ betsson.

  • Match: Monaco – Montpellier
  • Speltips: Monaco (1)
  • Odds: 1,75 @ betsson
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 21/10

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar