Arsenal – Monaco

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Emirates Stadium är första anhalt i Champions League-åttondelsfinalen mellan Arsenal och Monaco.

Arsenal har fått ordning på grejerna och de värsta kritikerna verkar relativt nöjda för tillfället med tredjeplatsen i Premier League. Trots tufft spelschema, har man fått fyra dagars vila och det borde räcka. Åtta av de nio senaste matcherna har vunnits och i helgen besegrades lokalrivalen Crystal Palace med 2-1. ”Gunners” kom tvåa i gruppspelet i CL.

Monaco vart märkbart försvagade inför säsongen och det har märkts. Andraplatsen plockades i fjol – nu är man fyra. Man kommer från två raka vinster- Dessa segrar bröt en vinstfri svit på tre matcher, vilket bröt en förlustfri sådan på 13 matcher. Grupp C var en av de, på pappret, enklare grupperna i CL. Monaco toppade den i kampen om en slutspelsplats in i det sista.

Arsenal eftersträvar stort bollinnehav och en stor del av anfallen kommer via kanterna. Detta bidrar till att man i regel skapar många hörnor,  näst flest i Premier League. Med motståndarnas hörnsparkar inräknade blir det i snitt 12,7 per match. Monaco har ett mer normalt snitt, men löser ändå hela 5,3 framåt per bortamatch. Hörnlinan är på 10,0 (pengarna tillbaka vid exakt tio) och överspelet betalar hela 2,0 gånger pengarna, vilket jag ser som alltför högt. Kan Monaco bara lösa tre-fyra hörnsparkar ser jag inte hur det här spelet ska missa.

  • Match: Arsenal – Monaco
  • Spel: Över 10,0 hörnor
  • Odds: 2,00 @ bet365
  • Insats: 2/10 Units
  • Spelstopp: 20.45, 25/2

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar