Arsenal – Monaco

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Arsenal inledde Emirates Cup på bästa tänkbara sätt genom att krossa Benfica med 5-1. Under söndagen väntar en ny match mot Monaco och här hittar ni vårt speltips till matchen. Arsenals superlöfte, 21-årige Yaya Sanogo hade en dag att minnas i lördags. Han gjorde nämligen fyra av Arsenals fem mål mot Benfica. Till Arsenalsfansens stora jubel gjorde även nyförvärvet Alexis Sanchez ett inhopp. Visst syntes det att han har en bit kvar till sin formtopp men han kommer utan tvekan bli viktig för Arsenal den här säsongen.

Monaco kom tvåa i franska Ligue 1 bakom PSG förra säsongen. Men man har tappat både sin bäste målskytt Emmanuel Riviére samt VM:s skyttekung James Rodriguez som även van assistligan i Ligue 1 förra säsongen. Monaco spelade 2-2 mot Valencia i lördags i deras första match under Emirates Cup. Värt att notera var att deras superstjärna Radamel Falcao som missade VM på grund av en skada hoppade in i slutet av matchen. Men Monaco gjorde inte någon vidare bra match och de kommer nog få det tufft mot Arsenal. Som vi varit inne på tidigare under försäsongen spelar truppernas bredd in mycket. Speciellt nu när man spelar två dagar direkt efter varandra. Monaco har väldigt nyligen fått in pengar och har inte hunnit skaffa sig en lika bred trupp som Arsenal. Något som förmodligen kommer visa sig under söndagen.

Sedan ska man inte underskatta det faktum att Arsenal har hemmaplan och att Emirates Cup betyder betydligt mer för dem än för de övriga lagen. Man är vanligtvis otroligt starka hemma på Emirates där man bland annat har 18 raka ligamatcher utan förlust. Jag ryggar hemmalaget till 1,75.

  • Match: Arsenal – Monaco
  • Spel: Arsenal (1)
  • Odds: 1,75 @ William Hill
  • Insats: 3/10 units
  • Spelstopp: 3/8, 17:20

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar