Marseille – Monaco

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Marseille återfinns på tredjeplatsen i franska högstaligan, som innebär kvalspel till Champions League. Laget har imponerat, speciellt på hemmaplan där sju av deras nio matcher har vunnits. Marseille har vunnit de fyra senaste matcherna på Stade Vélodrome. Troligtvis kommer båda lagen mäkta med varsitt mål med tanke på att styrkan ligger i offensiven. Hemmalaget och gästerna är målglada.

Monaco ligger istället på fjärdeplatsen. Monaco jagar CL-plats och måste börja vinna om man vill lyckas knipa en plats i Champions League nästa säsong. Dessvärre har man det väldigt tungt för närvarande och toppmötet mot Lyon förlorades med 2-3 inför hemmapubliken. På de senaste sex matcherna har man tre förluster. Monacos fem av sex senaste matcher har slutat med mål åt båda håll.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,60 @ Unibet.

  • Match: Marseille – Monaco 
  • Speltips: BLGM 
  • Odds: 1,60 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 28/1

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar