Marseille – Lille

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Marseille haltar rejält i seriespelet. Laget har åtminstone ett par extra växlar att sätta i, men eftersom skiktet precis under dominanterna Paris Saint-Germain är så pass jämnt är man fortfarande med i racet om att plocka en av de där åtråvärda Europabiljetterna. Bara fyra pinnar skiljer upp till fjärdeplacerade Rennes, där Marseille känns snäppet vassare. Detta kan bli en underhållande batalj med ett Marseille som alltid vill pressa upp tempot på hemmaplan, vilket brukar sluta i att såväl de själva som motståndarna hamnar i målprotokollet – i sju av elva seriematcher mer bestämt. Fem av elva är statistiken för Lille.

Lille hittas fem pinnar under Marseille och avståndet ner till det röda tabellområdet är lika stort. Situationen är förstås prekär, men kvalitetsskillnaden till den absoluta botten borde vara så pass stort att kontraktet löses relativt bekvämt. De senaste veckorna har anfallsspelet fått ett rejält lyft och försvarsspelet tvärtom. Veckans cupfajt hemma mot Bordeaux slutade med en fenomenal 5-1-vinst för Lille. Motståndarna kontrades sönder totalt – en oerhört imponerande prestation.

Båda lagen att gör mål spelas till 2,00 @ William Hill.

  • Match: Marseille – Lille
  • Spel: BLGM
  • Odds: 2,00 @ William Hill
  • Insats: 2/10 Units
  • Spelstopp: 20.30, 29/1

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar