Lille – Monaco

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Lille fortsätter husera på andraplats i franska högstaligan. Deras placering innebär direktkvalificering till Champions League. När tio matcher återstår, har klubben en ledning på sju poäng gentemot Lyon och Marseille som innehar fjärdeplatsen, har 10 poäng upp till Lille. Trots dess övertag om andraplatsen, är den självklart ingen garanti. Lyon blev utslagna ur Champions League nu under veckan.

Monaco har som bekant stått för en fullkomligt bedrövlig säsong i Ligue 1. Man har under stora delar av säsongen varit nere på nedflyttningsplats i ligan och ett tag såg det riktigt svettigt ut för laget, när man för ett tag sedan förlorat 3 raka matcher och gått 7 raka ligamatcher utan vinst. Laget har inte förlorat i någon av deras sex senaste matcher. Utöver detta har laget hittat nätet i deras sju senaste matcher.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,90 @ bet365.

  • Match: Lille – Monaco
  • Speltips: BLGM
  • Odds: 1,90 @ bet365
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 21:00, 15/3

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar