Saint Etienne – Lille

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Saint Etienne har spelat riktigt bra denna säsong och hemma är man inte lätta att tas med. Lille kommer på besök och detta kan komma att bli en jämn tillställning, lösningen är dock inte svår.

Saint Etienne har gjort en bra säsong och ligger inför denna match på en fjärde plats, sex poäng efter dagens motståndare Lille. Saint Etienne som har siktet inställt på den sista Champions League platsen skulle verkligen behöva ta alla poäng av Lille här. 3-1-1 på dom fem senaste och hemma har man vunnit alla dom tre senaste matcherna, 6-2-2 totalt hemma denna säsong.

Det var inte många som hade räknat med att Lille skulle förlora hemma mot Reims i senaste matchen när man föll med 1-2. Hemma har man varit riktigt bra denna säsong och detta var oväntat. Som tidigare nämnts så ligger man alltså strax före Saint Etienne i tabellen med sex poäng till godo. Man har endast två poäng upp till Monaco på andra platsen. Borta denna säsong har det väl inte varit riktigt lika stabilt som hemma men ändå godkända 4-4-2 totalt på resande fot.

Saint Etienne har vunnit som två senaste hemmamatcherna mot Lille, det ska då tilläggas att det har varit i cupen. Ena vinsten kom efter tilläggstid och den andra efter straffar. Mötena i ligaspel har Lille plusstatistik på och får ses med ett litet övertag där. Båda lagen har gått bra senaste tiden och för dagen är det inte mycket som skiljer lagen åt. Lille som kommer från en oväntad förlust har inget annat än revansch i sikte och minst en pinne ska bärgas i denna match. Saint Etienne är duktiga hemma och man tappar inte många poäng hemma. Jag tror på delad pott i denna match och ger trots allt ett litet övertag till Lille. 1-1 låter som ett troligt slutresultat och jag spelar Lille +0.5.

  • Match: Saint Etienne – Lille
  • Spel: Lille +0.5
  • Odds: 1.60 @ bet365
  • Insats: 7/10 units
  • Spelstopp: 17/1 20:30

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar