Lazio – Saint Etienne

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Lazio kommer till denna match med två raka segrar i ligan och ett förbättrat självförtroende. Biancocelesti är starka på hemmaplan och denna säsong har man spelat fyra tävlingsmatcher hemma och vunnit samtliga. Man kommer inte på något sätt spela ut fransoserna jättemycket men samtidigt så är man så pass skickliga att man kommer va det bättre laget tror jag. Och ska man ta sig vidare från gruppen vilket man såklart nästan tagit för givet så är det på hemmaplan man ska vinna. Ett avbräck att man har skada på Klose och De Vrij, men samtidigt har man kvalité nog i laget för att kunna ta en trepoängare.

St. Etienne drog på sig sin första förlust för säsongen senast och man gjorde det rejält, 1-4 på hemmaplan mot Nice var en rejäl käftsmäll. Och bortalaget hade dessutom 2 röda kort i andra halvlek. Annars har man haft en klart positiv inledningen på säsongen där man haft en stabilt försvarsspel framförallt. Men nu möter man ett betydligt bättre lag än vad man mött hittills denna säsong och jag tror det blir aningen för svårt. Hos St. Etienne så stryker vi backen Kévin Théophile-Catherine på grund av skada. även tveksamheter kring backen Benoit Assou-Ekotto och mittfältaren Renaud Cohade.

Jag spelar Lazio att vinna till oddset 1.85. Insatsen är strax under medel. Jobbaa!

  • Match: Lazio – St. Etienne
  • Spel: Lazio (1)
  • Odds: 1.85 @ Unibet
  • Insats: 4/10 Units
  • Spelstopp: 19.00

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar