Lazio – Napoli

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Napoli behöver göra ett bra resultat i Rom, en minst sagt svår uppgift. Detta är inget vänskapsmöte och Lazio med sin svajiga säsongsinledning lär nog tända till då ligatrean kommer på besök. Benitez har i flera uttalanden påvisat att laget gjort godkända insatser mot Juventus och Dortmund, å visst finns det inslag från matcherna som går att se som positiva, men faktum kvarstår att man hade det svårt och att Napoli har tre raka förluster. Prio måste vara att få igång det offensiva spelet, ett mål på tre matcher är för lite. Hamsik i form saknas, Higuain är för ensam och ingen av yttrarna har haft bra sista veckor. Det måste Benitez lösa. Neapels stolthet är inne i en ganska tung period. Det som såg så bra ut för några veckor sedan har bytts ut mot osäkerhet och tvivel. I den senaste omgången i Serie A blev det en överraskande förlust hemma mot Parma efter att Antonio Cassano tilläts promenera förbi hela Napoli och skjuta in matchens enda mål. I tisdags mötte man Borussia Dortmund i en oerhört viktig match i Champions League. Tyvärr för Napoli blev det förlust med 3-1 trots att man hade flera chanser att göra några mål till. I och med förlusten är chansen om vidare avancemang i Champions League väldigt liten

Säsongsinledningen för Lazio har lämnat mycket i övrigt att önska när det kommer till det spelmässiga, men trots att man inte har kommit upp till någon vidare hög nivå parkerar Roms stolthet på en helt okej åttonde plats i Serie A-tabellen. I torsdags spelade man i Europa League, och man tog sig enkelt vidare från en relativt medioker grupp genom att slå Legia Warszawa på bortaplan med 2-0. I den matchen fick vi se en betydligt bättre offensiv än vad vi sett i ligaspelet. Hernanes visade stundtals upp fina intentioner, Felipe Anderson gjorde sitt första mål och Brayan Perea imponerad i anfallet. Nu får vi bara hoppas att man har lyckats ladda om batterierna och tagit med sig sin fina form från europaspel (en förlust på de 15 senaste matcherna) till ligan. Om skadeläget ser positivt ut, desto mer negativt är lagets dåliga form. Man har inte vunnit en match i ligan sedan man besegrade Cagliari på hemmaplan med 2-0 för över en månad sedan. Att man har säkrat vidare spel ute i Europa höjer säkert spelarnas självförtroende och vi får se om det speglar sig på spelet under matchen.

Något som Lazio dock ska vara oroliga för när det kommer till Napoli, är deras offensiv. Trots att de bara gjort ett mål på de tre senaste matcherna, har man spelare som Callejon, Higuain, Insigne och Martens. Jag tror på en tuff match där båda lagen gör mål.

Noterbart:
– Napoli har tre raka förluster
– Lazio har spelat merdelen av sina senaste matcher oavgjort.
– Miroslav Klose är förmodligen tillbaka till denna match.
– Hamsik är fortfarande inte tillbaka från skadan.
– Båda lagen ser ut att ha en farlig offensiv.

Läget i Napoli:
Benitez saknar Hamsik, Mesto och Zuniga men har i övrigt full trupp.

Läget i Lazio:
I Lazio hoppas man återfå Miroslav Klose från ännu en skada. Tysken förväntas starta enligt både Gazzettan och Corrieran. Skadeläget ser i övrigt förvånansvärt ljust ut då endast Vinicius saknas.

  • Match: Lazio – Napoli
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,77 @ Unibet
  • Insats: hög
  • Spelstopp: 21:00, 2/12

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar