Napoli – Parma

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Ikväll tar laget från Neapel, Napoli emot jumbon Parma som knappt vet hur man tar poäng numera. Målrik kväll med Napoliseger?

Napoli är väldigt starka på hemmaplan, eller man är i alla fall väldigt målglada framåt, vilket tenderar att göra att man släpper in fler mål än man har råd med många gånger som till exempel mot Cagliari (3-3) eller mot Empoli (2-2), och dessa är alltså Napolis senaste två hemmamatcher. Napolis offensiv har verkligen hög kvalité medans defensiven dock inte är så bra. Ikväll har inte Napoli råd att tappa poäng utan 3 poäng är ett måste och jag tror man grejar det denna afton.

Det finns själ till att Parma släppt in flest mål i Serie A som man ju gjort och det är att försvaret inte håller bra klass nog. Förra året hade man Gabriel Paletta där bak men han har varit skadad länge nu, dock tillbaka men matchotränad. Men Parma har faktiskt gjort 18 mål, man har endast lyckats bomma målmaskorna i bortamatcherna mot Juventus, Atalanta och Torino där samtliga har ett bra försvar, speciellt när dom spelar på hemmaplan. När det stämmer för Antonio Cassano så kan han faktiskt vara helt magiskt, kanske kan han näta mot detta Napoli med dess halvdana försvar. I övrigt så har faktiskt Parma gjort mål här på San Paolo i 4 av dom senaste 5 matcherna.

Napoli gör mycket mål på hemmaplan, men man släpper även in mycket mål. Parmas försvar håller inte hög klass vilket gynnar ett offensivt starkt Napoli. Men Parma kan absolut göra mål på detta dåliga defensiva Napoli. Mittbacken Raul Albiol är avstängd i Napolis försvar. Hemmalaget måste framåt och imponera på fansen som inte fått se en seger på San Paolo på länge nu i ligan. Parma har några spelare som absolut kan straffa dom för det. Men det är nog mest troligt att Napoli vinner med minst 3-0 här med tanke på Parmas försvar och Napoli offensiv. Därför spelar jag Napoli & Ö2.5 här till oddset 1.90. Insatsen får dock bara bli medel denna gång.

  • Match: Napoli – Parma
  • Spel: Napoli & Över 2.5 Mål
  • Odds: 1.90 @ bet365
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 21.00

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar