Napoli – Inter

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Napoli kommer senast från den avslutande och viktiga matchen i Champions leauge-gruppspelet där man visade vilka kvalitér laget består. Gäster för dagen, var formstarka Arsenal och man lyckades vinna med 2-0, trots det åkte laget ut och man kunde inte gå vidare från gruppspelet eftersom att Borussia Dortmund lyckades vinna sin avgördande match. Man gick tidigare ut i pressen och förklarade att Europa Leauge är inget man kommer att satsa någon särksild energi på. Istället lär man vara taggade och sugna på att gå ut och köra mot topplaget Inter istället. Napoli som dessutom alltid brukar höja sig när de blåsvarta kommer på besök. Ett Inter som haft det kämpigt resultatmässigt den senaste tiden, de kommer till matchen med tre raka kryss mot Sampdoria, Bologna och Parma. Två av dessa är bottenlag och som fansen kräver vinst mot. Benitez har dessutom gjort uttalanden som lyft fram att Napoli nu behöver gå vidare efter uttåget ur CL och att det gäller att slicka såren på rätt sätt, tex. genom att göra de två sista matcherna innan jul till bra matcher (bra resultat). Laget borde som sagt ha fullt fokus på Serie A och misslyckandet att inte gå vidare i CL ska i mina ögon vara bra tändvätska då det vankas ny match. I Övrigt har Napoli spelat dåligt de sista matcherna i Serie A.

När de svartblå-randiga från norr kommer på besök, brukar Napoli oftast höja sig, det blir som vanligt lite extra känslor i den alltid laddade Nord-Sydrivaliteten och med tanke på Champions League ska Napoli kunna lägga i en hög växel i kvalitet. I år blir det en aning extra spänning då Mazzarri återvänder till San Paolo, hans nästan fyra säsonger i Napoli betyder mycket. Två målfarliga lag står mot varandra ikväll och Inter har gjort mål i åtta raka Serie A-matcher. Napoli kommer troligtvis inte bli mållösa på hemmaplan med en Higuain som är i toppform. Efter tre raka kryss i de matcherna man verkligen förväntade sig mer, mot Bologna, Sampdoria och Parma, är det nu dags för en svår bortamatch mot Napoli. Något som varit frustrerande i dessa matcher har varit oförmågan att hålla fast vid en ledning samt flera försvarsmissar som resulterat i baklängesmål. Mot Parma startade Ranocchia i backlinjen eftersom Rolando vilades. Nagatomo ska nu vara helt återställd från sin skada och återta sin position till vänster på mittfältet. Vad det verkar som , kommer Kovacic inte finnas med i kvällens startelva, vilket jag ifrågesätter. Han var strålande mot Parma och visade nästan upp samma nivå som under fjolårssäsongen. Istället ryktas Saphir Taider spela från start. Mauro Icardi är återigen spelklar, han kommer dock inte spela 90 minuter, det är säkert.

Noterbart:
– Napoli gjorde en fantastisk match mot Arsenal senast och vann med 2-0.
– Napoli är ute ur Champions Leauge och fokus kommer ligga på Serie A.
– Båda lagen har tappat många poäng i de senaste matcherna  av Serie A.
– Mauro Icardi är återigen spelklar, även Nagatomo.
– Båda lagen är målfarliga, Higuain blir troligtvis extra farlig ikväll.

Läget i Napoli:
Reina sägs vara tillbaka och kan komma att starta. Pandev och Behrami har haft ont efter Arsenal och är än så länge frågetecken.

Läget i Inter:
Nagatomo ska nu vara helt återställd från sin skada och återta sin position till vänster på mittfältet.

  • Match: Napoli – Inter
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,65 @ William Hill
  • Insats: hög
  • Spelstopp: 21:00, 15/12

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar