Inter – Napoli

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Inter har imponerat under nuvarande säsong, och återfinns på andraplats i serien. De två kvarstående omgångarna kommer även handla om vilken av placeringarna två till fyra hemmalaget kommer hamna på. Mycket handlar om ära, och de borde vara motiverade idag. Efter två raka kryss studsade Inter tillbaka närmast när man bortabesegrade Genoa med 3-0.

Napoli återfinns på sjundeplatsen. Eftersom att Napoli vann cupspelet har de säkrat en Europaplats och således är gästerna i lite av ett ingenmanslands. Såklart vill de hamna så högt upp i tabellen som möjligt men man lär inte ha lika mycket motivation som Inter. Att gästerna inte har haft så mycket att spela för har varit tydligt i lagets senaste matcher och man har inte sett helt hundra ut.

Jag spelar på Inter Draw No Bet till 1,53 @ bet365.

  • Match: Inter – Napoli
  • Spel: Inter DnB
  • Odds: 1,53 @ bet365
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 21:45, 28/7

SpelbolagBonusLänk
Bet36521000 krSpela här!