Juventus – Inter

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Juventus innehar tredjeplatsen i Serie A. Laget städade undan Napoli i den senaste matchen och visade också ligatvåan att klubben är numret större genom att vinna på bortaplan. Detta följdes upp med en komfortabel bortavinst mot Olympiakos i Champions League som också gav avancemang till åttondelen. Dagens hemmalag har mycket goda chanser att ta över förstaplatsen från gästerna Inter ikväll.

Inter hittas som sagt på förstaplatsen i tabellen. Inter är fortfarande obesegrade i Serie A och det känns som det är dags för lagets första ligaförlust den här säsongen mot Italiens bästa lag. Inter är ingen enkel match och Juventus kommer behöva jobba hårt för att vinna matchen. Att Inter vinner Scudetton, tror jag definitivt inte på trots att man innehar förstaplatsen. Tror nämligen att Juventus kniper den.

Jag spelar på raka ettan till 1,71 @ betsafe.

  • Match: Juventus – Inter
  • Spel: Juventus (1)
  • Odds: 1,71 @ betsafe
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 20:45, 9/12

SpelbolagBonusLänk
betsafe12000 krSpela här!