Juventus – Inter

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Juventus segertåg fortsätter, sammanlagt har Zebrorna plockat 13 raka segrar om man räknar in cupen och ligaspel. Även om uddamålsvinsten senast mot Roma (1-0) inte var någon solklar seger så var den ändå välförtjänt. Man var det klart bättre laget utan att ha samma fina offensiv som i de flera andra matcher på slutet. Man visade dock att den starkaste lagdelen, nämligen defensiven var klockren som vanligt. Juve släpper in oerhört lite mål och hemma på Juventus Stadium är det inte många som lyckas göra mål överhuvudtaget. Har svårt att se kvällens Inter göra mål faktiskt.

Inter åkte på en kalldusch senast i ligan där man tappade 1-0 till 1-1 hemma mot Carpi på övertid, dessutom hade man en man mer på planen. Annars har man under säsongen utmärkt sig för att vara extremt starka bakåt och vunnit flera matcher med 1-0. Sen har offensiven inte varit så bra som man kanske hade hoppats på, även om den under några matcher i slutet på 2015 hade några bra matcher. Men nej på slutet har det inte varit någon frejdig offensiv typ utan det är försvarsspelet som vinner matcherna åt dom kan man säga.

Jag spelar raka ettan till 1,70 @ bwin.

  • Match: Juventus – Inter
  • Spel: Juventus (1)
  • Odds: 1.70 @ bwin
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 20.45, 27/1

SpelbolagBonusLänk
bwin1250 krSpela här!