Inter – Fiorentina

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Inter har trots sin namnstarka spelartrupp inte lyckats vinna scudetton sedan sju säsonger tillbaka. Nu är ”Nerazzurri” emellertid mer samspelt och har levererat i de vänskapsmatcher som spelats. Laget har vunnit fem raka matcher mot bland annat Chelsea, Bayern München och Lyon. En drömstart för nya tränaren Luciano Spalletti. Generellt känns det som att konkurrensen kommer vara hårdare i Serie A nu.

Fiorentina har många spelare som försvunnit från truppen, samtidigt som nya spelare har anlänt till klubben. Flera av de främsta pjäserna från fjolåret har lämnat och ersatts med ungt blod. Laget har haft en stökig försäsong. Och det kan dröja innan detta Fiorentina blomstrar, mycket kvalitet som försvunnit ur truppen. De lär inte förmå att utmana i toppen av serien och kanske inte ens om Europabiljetterna.

Jag spelar på Inter -1,0 (Asian Handicap) till 1,97 @ bet365.

  • Match: Inter – Fiorentina
  • Spel: Inter -1,0 (AH)
  • Odds: 1,97 @ bet365
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 20:45, 20/8

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar