Chievo – Fiorentina

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Formstarka Fiorentina reser till Verona för att spela hem 3 viktiga poäng på Stadio Bentegodi. Tre segrar på en vecka har man lyckats åstadkomma och en vinst idag är ett måste om man ska hänga på toppkonkurrenterna. Efter den helt osannolika vinsten mot Juventus har Fiorentina och deras fans svävat på moln. I matchen gjorde man fyra mål på Juventus. Det är inte varje dag det händer. Man är ett lag i mycket bra form. Detta tog man tillvara på, då Fiorentina trampade ner Panduuri i Europa Leauge i veckan. Nu väntar match för att ta hem 3 livsviktiga poäng i toppfighten. Man ligger just nu 9 poäng efter Roma och 4 poäng efter resterande lag i topp 3. Inter vann hemma mot Hellas Verona ikväll och har nu 18p men en match mer spelad.De tre senaste mötena har resulterat i en vinst, en oavgjord & en förlust. Men Fiorentina är formstarka och Chievo är raka motsatsen så att vinsten går till hemmalaget är föga troligt. Det är inget dåligt lag man möter och med lite oflyt kan det mycket väl bli en tuff bortamatch. Men på förhand så ska Fiorentina ta 3 poäng i Chievo. Det är ett måste.

Chievo Verona Chievo och imorgon kommer det krävas något alldeles extra för att dessa ska bli fler. På söndagen ställs våra kära, poängfattiga, åsnor mot ett Fiorentina som svävar på moln efter en makalös vändning mot Juventus senast i ligan samt en säker seger mot rumänska Pandurii i Euroshopper League under veckan. Chievo går såhär långt tungt, man har fortfarande bara fyra poäng i årets upplaga av Serie A. Stadens andra lag Hellas Verona går som tåget och är åter storebror i Verona. Chievo har fyra raka förluster och placerar sig med sina 4 inspelade poäng på 19e plats i ligan. Man har bara mäktat med 6 mål på de åtta första matcherna vilket tillsammans med Catania är sämst i hela Serie A. Poängen man har, har kommit genom en vinst och en oavgjord match vilket innebär att man tagit poäng i 2 matcher av 8. Något som på förhand inte talar för de flygande åsnorna från Verona.

Den troliga matchbilden är, trots att Chievo har hemmaplan, att Fiorentina dominerar bollinnehavet och skapar mest chanser medan åsnorna får ägna sig att stå emot och försöka slå till med snabba anfall när hela Fiorentinas mittfällt flyttar upp. Det är dock två saker som talar för att Chievo skulle kunna kriga till sig poäng – trötthet och underskattning hos motståndarna. Fiorentina spelade så sent som i torsdags (visserligen mot inte alltför imponerande Pandurii men ändå) så de borde vara lite slitna. Chievo har ju inte imponerat inledningsvis vilket Fiorentina troligtvis har koll på. Underskattar Fiorentina dagens motståndare, kommer de tappa poäng!

Noterbart:
– Spelare som Fiorentina måste ha koll på: Pellissier, Dramè, Estigarribia.
– Fiorentina vann senast mot Juventus och Pandurii i Europa League.
– Chievo kommer från 4 raka förluster.
– Fiorentina har endast förlorat 1 av de 10 senaste matcherna.
– Fiorentina ligger på topp 5 placering om man räknar till spelet på bortaplan.
– Bara Catania har varit sämre än Chievo på hemmaplan denna säsongen.

Läget i Fiorentina:
På skadefronten är Ambrosini ny in. Han skadade sig tidigt mot Juventus och det är en muskelbristning. Angående Mario Gomez tros han vara tillbaka inom en snar framtid.

Läget i Chievo
:
Nämnvärt är att viktiga Luca Rigoni är avstängd inför matchen.

  • Match: Chievo – Fiorentina
  • Spel: Fiorentina (2)
  • Odds: 2,00 @ bet365
  • Insats: medel
  • Spelstopp: 15:00, 26/10

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar