Cagliari – Chievo

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Vi tar oss till Sardinien där Cagliari ska ta sig an Chievo. Hemmalaget vann senast i cupen men man fick kämpa för det, straffar fick avgöra tillställningen till slut. Nu möter man ett Chievo där man i grunden borde vinna men man vet verkligen aldrig vart man har Cagliari så vågar inte spela dom som vinnare, men har ett annat intressant spel här. Häng med!

Cagliari är som sagt ett väldigt offensivt lag och gör det ofta bra offensivt även om man kan ha en del otur som man haft en del på sistone, sen kanske det inte bara är otur utan bra målvaktsspel och dåliga avslut. men saken är den att man absolut ”borde” gjort fler mål än vad man gjort helt klart. Dock så vet inte Zdenek Zeman vad försvarsspel betyder utan alla står och tittar medans motståndare får göra mål, lite så var det nu i veckan i cupen när man mötte Modena (huserar i divisionen under). Man gjorde det onödigt svårt för sig när man samtidigt inte var på topp offensivt men var lika usla defensivt. Nu krångla man sig vidare ändå, men det krävdes en kvittering med 10 sekunder kvar av ordinarie tid och 2 stycken kvitteringar i förlängningen varav den sista var med 1 min kvar. Men i och med att man spelar ett sånt offensivt spel så skapar man ju en hel del hörnor vilket är positivt för det spel jag kör på idag, då behöver man inte bry sig om hur dålig defensiven är, utan snarare bra att man har dålig defensiv eftersom så fort man släpper in ett mål måste man anfalla mycket mer. Hörnor skapade senaste 5 hemmamatcherna: 8, 6, 6, 6, 11 Hörnor skapade senaste 5 bortamatcherna: 3, 11, 6, 7, 4. Med andra ord så har man gått över den rekade linan i 8 av dom 10 senaste matcherna, där man är bättre på skapa hörnor på hemmaplan helt klart.

Chievo kommer med en helt okej form till denna match och man har inte förlorat på 4 matcher, visserligen 3 kryss men ändå. man tar sina poäng fast i botten så räcker det ju inte att bara ta 1 poäng hela tiden, det är vinsterna som måste in på kontot. Nu möter man en bottenkonkurrent i Cagliari som bara har 1 poäng mer så man bör ju försöka få med sig minst 1 pinne härifrån annars Cagliari som är över strecket mer poäng och skapar en lucka ner till Chievo, som ligger under strecket (Atalanta där emellan förvisso). Men med tanke på Cagliaris usla defensiv plus att dom spelade cupmatch i veckan kanske man kan krångla till sig 1 poäng här och vara nöjda trots allt. Man har faktiskt ett hyfsat bra försvar och så länge man håller tätt bakåt så har man all chans i världen. Nu får dock den försvarslinjen ett rejält prov så det ska bli spännande att se hur dom löser det. Och man har släppt till fler hörnor mot offensivare lag än mot defensivare vilket gynnar dagens spel. Hörnor emot sig senaste 5 hemmamatcherna: 1, 7, 5, 2, 13. Hörnor emot sig senaste 5 bortamatcherna: 6, 9, 6, 4, 3. Även Chievos siffror vittnar om att det rekade spelet känns ganska logiskt ändå. Nu är det bara upp till bevis också, men jag känner mig lugnt i båten än så länge.

Sammanfattningsvis så är Cagliari ett offensivt lag som skapar mycket hörnor vart man än spelar, på hemmaplan brukar det dock vara mer i snitt varje match. Chievo lär inte gå in och tok-anfalla utan lär vilja sätta försvarsspelet vilket gynnar hörnorna hos Cagliari. Sedan så har hemmalaget varit dåliga på förvalta sina chanser, låt det fortsätta så även här. Statistiken säger att det blir minst 6 hörnor för Cagliari i afton. Chievo brukar släppa till fler hörnor mot offensivare lag än mot defensivare lag. Jag tror ganska mycket på detta spel och lägger en insats en bit över medel. Spelet finns att hitta under fliken hörnor och en bit ner på hörnor per lag. Nu kör vi!

  • Match: Cagliari – Chievo
  • Spel: Cagliari Över 5.5 Hörnor
  • Odds: 1.66 @ bet365
  • Insats: 7.5/10 Units
  • Spelstopp: 19.00

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar