Cagliari – Udinese

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Cagliari är alltså klara för degradering till Serie B, vilket har varit klart under en ganska lång tid. Sista matchen spelas ikväll, dessutom hemma på Stadio Sant’Elia och jag tror vi får se ett Cagliari som gärna vill visa sina fans lite glädje och därför tror jag på ett offensivt hemmalag. Det är ju ändå i offensiven styrkan ligger i hos Cagliari. Och man verkar ställa upp med en bästa möjliga anfallstrio vilket bådar gott. Men det handlar ju om att förvalta sina målchanser, vilket man ju haft väldigt otur med i många matcher. Någon gång måste det släppa, varför inte i en sån här match nu när man vet nedflyttningen är klar och kan spela avslappnat.

Udinese befinner sig i en riktigt dålig form just nu med 4 torsk på de 5 senaste. Man har dessutom svårt att vinna på bortaplan vilket bara skett 4 gånger på alla 18 bortamatcher. Det väntas rotation hos Udinese, nästan så man gett upp på förhand för att testa lite nytt folk. Udinese väljer att släppa fram supertalangen och målvakten Scuffet i den här matchen istället för Karnezis som varit gjuten som första målvakt den här säsongen. Att det blir så här mycket ändringar känns aldrig bra, dessutom i ett lag där bredden inte är så himla bra. Det kan sluta väldigt olyckligt för ett formsvagt Udinese denna dag.

Cagliari är ett ganska bra hemmalag, men man har dock haft en del otur i många matcher där bollen inte velat gå in. Nu spelar man helt utan press på att man måste vinna, klart plus enligt min bok.  Jag spelar Cagliari Över 1.5 mål till oddset 1.80. Insatsen blir högre än medel.

  • Match: Cagliari – Udinese
  • Spel: Cagliari över 1.5 mål
  • Odds: 1.80 @ bet365
  • Insats: 3/10 Units
  • Spelstopp: 18.00

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar