Lazio – Udinese

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Lazio har inlett säsongen på ett tvivelaktigt sätt, det blev visserligen vinst hemma mot Bologna i premiären men det var inget som imponerade jättemycket direkt. Sedan förlorade man borta mot Chievo med hela 4-0 och nu är det alltså match mot ett Udinese som redan skrällt en gång på bortaplan i början, då mot Juventus. Hemma mot Bologna skapade man 10 st hörnor och borta mot Chievo blev det 8 st. På hemmaplan brukar man ösa på och tror precis på samma här, man kommer ösa på i vanlig ordning med sina vassa offensiva spelare, men Udinese känns som ett lag som kan straffa dom. Vilket i så fall bara är bra för hörnorna skulle jag säga.

Udinese skrällvann i premiären mot Juventus borta med 0-1, och man vann här mot Lazio förra säsongen med just 0-1, men sen förlorade man hemma mot Palermo där man mer eller mindre skulle föra matchen. Det som passar Udinese bättre är såklart att ligga på räkmacka när motståndarna gör något misstag och det är precis vad man kommer göra mot Lazio här. I premiären borta mot Juventus vann man matchen med 0-1 men hörnor vann man absolut inte, Juventus skapade hela 10 st hörnor och det är väl ungefär så jag tror dagens match kan se ut.

Jag spelar därför Lazio Över 6.5 hörnor till oddset 1.96 @ Unibet.

  • Match: Lazio – Udinese
  • Spel: Lazio över 6.5 Hörnor
  • Odds: 1.96 @ Unibet
  • Insats: 5/10 Units
  • spelstopp: 18.00

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar