Palermo – Udinese

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Palermo står fortfarande på nästjumboplatsen med endast sex pinnar inkasserade på nio matcher. Två tuffa 1-4-förluster är uppradade mot Torino respektive Roma och det handlar om att hitta kraft för att lyfta i tabellen. På hemmaplan, mot den här typen av motstånd, behöver Palermo kliva upp i positionerna. Om sådana här matcher inte kan vinnas, då blir det heller inget nytt kontrakt för laget.

Udinese har under korta perioder varit extremt lyckosamma, andra vice versa. 3-1-vinsten hemma över Pescara senast bröt en förlustsvit på tre matcher och en vinstfri dito på fem. Förra året överlevde man i serien med nöd och näppe. Udinese må vara rätt balanserade i deras spelstil, men har ändå släppt in mål i sex raka matcher och även hittat nät i fyra av dessa.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,87 @ ComeOn.

  • Match: Palermo – Udinese
  • Speltips: BLGM
  • Odds: 1,87 @ ComeOn
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 27/10

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar