Udinese – Inter

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Undines hade tre segrar och ett kryss före deras uppehåll, ett imponerande facit. Under perioden har bland andra sexan Atalanta och ett hemmastarkt Sampdoria stått som motståndare. Udinese har varit stabila och ska ses med toppchans här.

Inter hade en ännu mer imponerande matchrad före uppehållet och avslutade med en suverän 3-0-vinst mot Lazio. Till Europaplatserna skiljer just nu bara tre pinnar, dock med matchen mer spelad än Milan på den sista av de platserna. På bortaplan har bara en av de åtta senaste matcherna vunnits.

Jag spelar på Udinese +0,5 (Asian Handicap) till 1,95 @ bet365.

  • Match: Udinese – Inter 
  • Speltips: Udinese +0,5 (AH)
  • Odds: 1,95 @ bet365
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 13:30, 7/1

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar