Udinese – Lazio

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Udinese har tre raka förluster bakom sig med fleratalet mål insläppta (10 stycken). Visserligen brukar ”Bianconeri” kunna göra hyfsade matcher på hemmaplan och med deras nya arena så kan laget få sig ett uppsving i klubben som även visar sig planen. Emellertid blev premiären på nya arenan ett fiasko när man mötte Juventus och släppte in fyra bollar i första halvlek. Men det var mot ett Juventus i superform som bara öst in mål. Tror ändå man kan skrälla här eller så blir det kollaps igen när ett Lazio med bra flyt just nu verkar krångla till sig vinster eller poäng på löpande band. Men det finns ju alla möjligheter att göra mål, då Lazio har flera avbräck.

Lazio har fått resultaten att gå med dom sista tiden där motståndarna fått rött kort och man själva fått straffar. Och visst har man kanske gjort sig förtjänt av det också. Sen har spelet inte varit så briljant som resultaten visar, det vill säga att man tagit 3 vinster och 3 oavgjorda de sex senaste matcherna till skillnad från 1 oavgjord och 5 förluster de sex matcherna innan dess. Man har ändå fått ut en del av sin offensiv med 12 gjorda mål på de sex senaste matcherna vilket är bra. Men att det bara blivit 6 insläppta mål är nog en del flyt, då man haft tunga avbräck en längre tid nu.

Jag spelar Över 2 mål (Asian Handicap) till 1,684 @ Pinnacle Sports.

  • Match: Udinese – Lazio
  • Spel: Över 2 mål (AH)
  • Odds: 1.684 @ Pinnacle Sports
  • Insats: 4/10 Units
  • Spelstopp: 15.00

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar