Verona – Udinese

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Hemmalaget Verona måste gå för seger i matchen men man ställs mot ett Udinese som kommer från en seger. Jag har saken klar för mig och kliver in med ett maxspel i matchen, häng på!

Verona spelar för en plats i Europa League kommande säsong. Man är 3 poäng efter Inter som har den sista platsen för dagen. Det är bara seger som räknas här om man skall ha den minsta chans att nå den platsen. Formen är bra för laget som ser ruskigt vassa ut för dagen, inte minst i offensiven som fullständigt sprutar in mål för dagen. Man har gjort 12 mål på lagets fyra senaste matcher och då har man ändå mött Fiorentina, Lazio och Atalanta som alla ligger före Udinese i tabellen. Man har en sylvass anfallare i Luca Toni som gör mål på det mesta för dagen och vaknar han på rätt sida här så löser han det här spelet på egen hand här. Han ligger delad tvåa i skytteligan, 2 mål bakom Ciro Immmobile i Torino, så räkna med en het och målsugen Luca Toni här! Man måste som sagt framåt och det finns inget annat än seger här så räkna med ett offensivt Verona som utan tvekan kommer göra två mål på ett svagt och avslaget Udinese här! Verona har dessutom sett riktigt inspirerade och fantasirika ut i framförallt offensiven den senaste tiden. Lagets defensiv imponerar inte direktoch även det talar för spelet här för gör Udinese mål så kommer matchen explodera här!

Udinese har klarat kontraktet sedan en lång tid tillbaka och spelar mer eller mindre bara av säsongen nu. Man visar dock prov på inställning då man besegrade ett hårt krigande Livorno som fick se sig besegrade med 5-3 till slut vilket med största sannolikhet innebar degradering för laget. Före det åkte Udinese på stryk med 2-0 borta mot Torino och dessförinnan spelade man 1-1 med Napoli hemma och förlorade med 1-2 hemma mot Juventus. Nu börjar säsongen verkligen lida mot sitt slut och efter urladdningen mot Livorno senast så tror jag man känner att man avslutat säsongen bra inför sina fans och den här matchen vill man mer eller mindre bara spela av. Man har släppt in 2 mål eller fler i 4 av lagets 5 senaste matcher och nu skall man ta sig an ett spelsuget och hungrigt Verona på bortaplan. Lagets bortafacit är inget som imponerar då man hör till seriens sämsta bortalag med 3-3-12 som resultatrad och 17-31 i målskillnad…

Verona har Juan Iturbe och Michelangelo Albertazzi avstängda här. Udinese har flera frågetecken i sin trupp inför den här matchen och lagets startelva känns omöjligt att förutspå. Det kan utan tvekan vara så att flera spelare ställs över till förmån för unga hungriga spelare här.

Kort summering: Udinese vann med 5-3 senast medan Verona spelade 3-3 mot Lazio. Två målglada lag med andra ord där Verona spelar med kniven mot strupen om man skall ut i Europa och motståndarna Udinesekan spela avslappnat och bara spela av matchen. Verona är riktigt heta för dagen och har gjort 2 mål eller fler i fyra raka matcher nu medan Udineses defensiv är ursvag och har släppt in 2 mål eller fler i 4 av lagets 5 senaste matcher… När lagen möttes i Januari på Udineses hemmaplan så vann Verona med 3-1. Jag tycker allt talar för att Verona gör 2 mål eller fler i den här matchen och det förvånar mig inte om det blir tennissiffror här!

  • Match: Verona – Udinese
  • Spel: Verona över 1.5 mål i matchen
  • Odds: 1.85 @ William Hill
  • Insats: 10/10
  • Spelstopp: 18.00

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar