Chievo – Sampdoria

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Chievo inledde säsongen riktigt bra, ”Mussi Volanti” visade prov på oanade förmågor, men det mattades snabbt av. Man har en formsvacka och Chievo lever numer upp till förväntningarna. Dessutom har Verona-laget 3 raka förluster och självförtroendet är inte alls bra just nu. Sen att man gått och blivit så stora favoriter här trots allt är ju allt annat än logiskt. Visst att dagens motståndare inte rosat marknaden på bortaplan direkt men Chievo har ju inte heller rosat marknaden överhuvudtaget kan jag tycka och formen som sagt helt värdelös just nu. Sen har man en del skavanker i laget när ordinarie spelare såsom mittfältarna Perparim Hetemajoch Nicola Rigoni är osäkra till spel. Sen är backen Nicolas Frey är skadad. Detta är såklart långt ifrån optimalt för ett lag som Chievo. Och så ställs man mot en av seriens hetaste anfallare just nu.

Sampdoria kommer från en riktigt skitmatch hemma mot Empoli där man gjorde en bedrövligt första halvlek för att sen komma ut och förbättra sig en aning och i alla fall få med sig en poäng från den skitmatchen. Man valde i den matchen att rotera en aning vilket inte alls föll väl ut. Till denna match lär man återgå till de som gick så bra innan. Och då lär vi få se Luis Muriel på topp igen tillsammans med glödhete skytteligaledaren Eder. För när Muriel kom in senast började det direkt hända grejer och Eder kom även han igång då. Ett anfallspar som hittar varandra. Och min känsla är att man inte gör 2 skitmatcher i rad utan att man höjer sig en aning. Då tycker jag chanserna till minst 1 poäng bör vara ganska goda mot ett formsvagt Chievo, trots bortaplan.

Jag spelar Sampdoria +0.5 (samma som X2) till oddset 1.825.

  • Chievo – Sampdoria
  • Spel: Sampdoria +0.5 (AH)
  • Odds: 1.825 @ bet365
  • Insats: 6/10 Units
  • Spelstopp: 19.00

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar