Juventus – Chievo

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Juventus är överlägsna i Serie A och fullständigt öser in mål såväl hemma som på bortaplan den här säsongen. På hemmaplan har man gjort 3 mål eller fler i 6 av lagets 7 senaste hemmamatcher och idag ställs man mot ett svagt Chievo så jag är inte orolig. Juventus stod för en ruskigt bra första halvlek senast mot Verona där man dominerade totalt och hade ledningen med 2-0 in i pausvilan. Man kom ut i andra halvlek och mötte då ett pånyttfött Verona som tog över spelet mer och mer och kunde till slut kvittera till 2-2 som också blev slutresultatet. Jag tror vi kan räkna med ett revanschsuget Juventus som vill hitta segerspåret igen och som framförallt kommer ge allt i matchen för att hitta målformen igen. Man får klara sig utan Andrea Barzagli, Giorgio Chiellini och Mirko Vucinic här men det spelar ingen större roll för Juventus lär göra 3 mål i matchen ändå! Sylvasse Carlos Tevez löser spelet åt oss!

Chievo har stora bekymmer inför den här matchen då försvararna Dainelli (13/0) och Cesar (20/1) är borta från spel p.g.a. skada och avstängning här vilket gör att man måste rotera om i backlinjen inför den här matchen. Man är formsvaga med 0-3-6 som formrad på lagets 9 senaste matcher. Det finns precis ingenting som talar för att man skall ha en chans här och med tanke på att man har en svag defensiv så känns det här spelet väldigt spelvärt. I senaste matchen åkte man på stryk med 3-0 borta mot Udinese och inför den här matchen är känslan att vi får se liknande siffror. Även om laget kommer försvara sig genom hela matchen så tror jag Juventus löser tre poäng med tanke på lagets revanschlusta kontra Chievos avbräck i defensiven.

  • Match: Juventus – Chievo
  • Spel: Juventus först till 3 mål i matchen
  • Odds: 1.85 @ William Hill
  • Insats: 6/10
  • Spelstopp: 15.00

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar