Torino – Chievo

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Torino kommer från ett oavgjort resultat borta mot Sampdoria (2-2), där man skapade en del chanser och man kunde lika väl vunnit den matchen. Nu väntar dock en hemmamatch och på hemmaplan brukar man vara starka. Att anfallaren Belotti hittat en fin form är bara positivt. Immobile spelar dessutom bredvid honom, vilket är ännu mer positivt och dom verkar hitta varandra väldigt bra dessutom. I övrigt så brukar man pumpa på framåt på hemmaplan vilket jag tror man gör även nu.

Chievo är inget höjdarlag direkt. Sen har man väl ingen vidare form heller, och det går såklart att säga att man mött tufft motstånd i form av Inter, Juventus och Lazio. Men tre förluster är ändå tre förluster och det väntar ingen jättelätt match mot Torino borta nu heller. Man ligger i nuläget precis bakom Torino i tabellen med poängen bakom. Dock tycker jag det skiljer mer än så om man jämför kvalitén lagen emellan.

Jag spelar Torino att vinna till 1.73 @ bet365.

  • Match: Torino – Chievo
  • Spel: Torino (1)
  • Odds: 1.73 @ bet365
  • Insats: 6/10 Units
  • Spelstopp: 15.00

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar