Torino – Lazio

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Lazios tränare, Petkovic är pressad om han vill fortsätta med sitt arbete efter jul. Kommande matcher kommer att vara avgörande för hans framtid och för ett Lazio som riskerar att hamna ännu mer efter i kampen om Europa-platser. Senast förlorade Lazio mot Napoli med 2-4. Förlusten var en bister uppvisning i en tveksam defensiv. Napoli vann matchen utan att ha imponerat. Stundtals såg det riktigt illa ut, planlöst och chansbollar från Lazios sida. Det var riktigt dåliga perioder i matchen med så många tjongbollar på chans och passningar i brösthöjd. Inför matchen idag får dessvärre Petkovic än en gång tvingas till förändringar i den ifrågasatta backlinjen. Radu är inte kvitt sin muskelkänning som han ådrog sig i veckan och Pereirinha förväntas starta till vänster istället. Cana och Ciani fick mycket kritik efter matchen mot Napoli, där deras bjudningar var avgörande för matchens utgång. Ciani förväntas vara den som får flytta på sig till förmån för Novaretti att assistera Cana idag. I övrigt är Giuseppe Biava åter är med i matchtruppen efter nära två och en halv månads skadefrånvaro, en viktig comeback för Lazio. Petkovic saknar dock fortfarande Klose som ännu inte blivit kvitt sina skador och sin nu besvärande axel. Det kan tyckas bekymrande att Klose tycks behöva mer och mer tid för att återhämta sig från sina skador som nu hållit honom borta sedan 10 november. Därmed är det Floccari som får den föga förtroendeingivande uppgiften att stå för målen framåt, assisterad av Candreva och Lulic.

I Torino är Venturas formation relativt intakt, men Basha sägs ersätta formstarke D’Ambrosio som till följd av kontraktsbråk och transferrykten hamnar på bänken i matchen mot Lazio. Hemmalaget har en mycket vass anfallsduo i Cerci-Immobile, som uppbackade av Alexander Farnerud och Omar El Kaddouri bildar en intressant offensiv. Jag tror att de kommer att kunna skapa stora problem för ett svagt Lazio-försvar. Samtidigt är inte heller Torinos backlinje av speciellt hög kvalitet, vilket även 23 insläppta mål visar på. Känslan är därför att också hemmalaget får svårt att hålla nollan. Svenske Farnerud tycks ha spelat till sig en ordnarie plats i startelvan efter fint spel på sistone. Laget befinner sig i tabellens mittskikte och gör i princip det som förväntas av dem. Lite oroande för deras del bör vara att man bara har tagit en enda seger på de tio senaste matcherna. Känns ändå lite på gång efter 1-1 borta mot formstarka Genoa senast, samt en överkörning av Catania med 4-1 dessförinnan. Har som sagt en riktigt vass anfallsduo i form av Alessio Cerci och Ciro Immobile. Noterbart är att Torino har gjort och släppt in mål i de 5 senaste matcherna.

Noterbart:
– Torino har gjort och släppt in mål i de 5 senaste matcherna
– Lazio har gjort och släppt in mål i de 4 senaste matcherna
3/5 senaste mötena har resulterat i mål för båda lagen.
Torino har släppt in lika många mål som man har gjort.

Läget i Torino:
Larrondo & Bovo är inte tillgängliga för spel.

Läget i Lazio:
Gonzalez, Klose och Radu är inte tillgängliga för spel.

  • Match: Torino – Lazio
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,87 @ NordicBet
  • Insats: medel
  • Spelstopp: 15:00, 8/12

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar