Empoli – Torino

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Det är måndag och det är match mellan Empoli och Torino i Serie A. Där jag tycker hemmalaget Empoli har en lite fördel inför denna match och mycket på grund av just hemmaplan, men också för att man har en bra form och möter ett Torino med mindre bra form. Häng på så reder vi ut detta!

Empoli tar emot Torino på hemmaplan och man gör det med en bra form i bagaget. Man har 4 raka utan förlust där 2 är vinster och 2 är oavgjorda. I senaste matchen mötte man Napoli borta där man spelade 2-2. Och väl i matchen så var man absolut förtjänade av poängen då man spelade bra, men efter ett 0-2 överläge hämtade Napoli dock upp det. Empoli tar också emot Torino med ett i princip fullt manskap, endast långtidsskadade Laurini och Guarente som saknas (men inga större avbräck ändå så). Empoli har, enligt min mening, gjort det bättre än jag förväntade mig och man har helt klart gjort sig förtjänt av de poäng man har.  Man har en fin trio där framme och 2 erfarna anfallare på den här nivån som gjort det väldigt bra tillsammans. Både Maccarone och Tavano har spelat ihop ett bra tag nu så dom vet vart dom har varandra och dom vet hur man hittar målet. Båda har gjort 2 mål vardera, vilket i och för sig är mindre än man kanske räknat med. Men det betyder ju å andra sidan att det finns mycket mer att ta i där vilket är positivt. På bänken har man även Pucciarelli som gjort 3 mål och startat några matcher också så skulle anfallarna svika slänger man bara in en annan hyfsat likvärdig. Empoli är även ett lag som är väldigt bra på fasta situationer och får man frisparkar och hörnor så har man klar fördel där anser jag. Så det gäller ju för Torinos del att försöka att inte vara så heta in i duellerna hela tiden utan att vara mer smarta. Man är ju även bra på försvara sig på fasta situationer ska sägas. Sedan så har man bra kontinuitet i laget, som är så viktigt i dagens fotboll. Jag tycker Empoli ska ha bra chans här med tanke på den form man visar för dagen plus att hemmafördelen i dagens match är en viktig aspekt.

Torino är långt ifrån samma lag som man var förra säsongen när man hade Alessio Cerci och Ciro Immobile som gjorde det mesta framåt. Och det märks att dessa två herrar saknas, för det har endast blivit 10 mål på 14 matcher vilket inte håller i längden. Bakåt är man dock ganska så stabila, men gör man inga mål framåt är det svårt att vinna fotbollsmatcher. När man pratar om hemmafördel och så vidare så är det ganska tydligt för Torino. Man är otroligt svaga på bortaplan vilket siffrorna 1-0-5 visar. Så bara ur den aspekten så har Torino en nedförsbacke här. Den enda poängen dom tagit borta är dessutom mot Cagliari som vi ju alla vet är ett ganska så dåligt lag, framförallt defensivt. Så det är inte direkt mycket att skryta över om man säger så. Sen är en annan viktig sak som helt klart påverkar här är att Torino så sent som i torsdags spelade en viktig bortamatch i Europa League mot FC Köpenhamn där man inte vilade många spelare. Nu vann man visserligen matchen med 1-5 men det var efter att FC Köpenhamn dragit på sig 2 utvisningar på 5 min som man kunde göra 4 mål och vinna med 1-5. Det stod alltså 1-1 innan dessa utvisningar kom. Utöver att man troligen kan vara lite slitna så har man några spelare borta här. Det är framförallt ordinarie mittfältaren Vives som är borta. Sedan så stryker vi rotationsspelarna Sanchez Mino och Marco Benassi, som även dom är mittfältare.

Empoli med bra form tar sig an ett Torino med dålig form. Hemmafördelen i detta möte är viktig aspekt, men det mest på att Torino är så bortasvaga. Vives saknas i Torino vilket är ett avbräck på mittfältet, Torino har även två reserver skadad där på mittfältet. Empoli gjorde en stark insats senast mot topplaget Napoli på bortaplan och man ska inte glömma vinsten i cupen innan dess där man vann mot starka Genoa med 2-0. Nä tycker ändå att Empoli -0.25 till oddset 2.025 är ganska bra. Vi får även tillbaka halva insatsen ifall det bara blir ett kryss här. Insatsen blir strax över medel på det spelet. Jobba!

  • Match: Empoli – Torino
  • Spel: Empoli 0.0, -0.5 (AH)
  • Odds: 2.025 @ bet365
  • Insats: 6/10 Units
  • Spelstopp: 19.00

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar