Empoli – Fiorentina

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Empoli har med dom två senaste segrarna mot Napoli hemma (4-2) och Torino borta (0-1) säkrat kontraktet och den enda viktiga uppgiften man har kvar är derbyt mot storebror Fiorentina. Och kan inte tänka mig något annat än att man går för fullt ända i 90 minuter plus tillägg. Ett Empoli som nästan alltid gör mål oavsett motstånd och som även är väldigt svårslagna vilket tabellen visar prov på med 17 oavgjorda matcher på 34 möjliga än så länge. I hemmalaget så saknas vänsterbacken Mario Rui som såklart är ett avbräck då han varit bra under säsongen. I övrigt så saknas långtidsskadade Verdi och Guarente.

Fiorentina har varit lite upp och ner på slutet, där man haft mycket fokus på turneringen Europa League. Nu torskade man semifinal match 1 borta mot Sevilla med 3-0 och det ska mycket till för att vända det. Men i matchen hade man absolut chanser för att göra mål. Kanske kommer målen nu istället trots att man ska rotera inför returmötet mot Sevilla. Men man ska veta att man har bra bredd, inte minst i offensiven där Diamanti och Gilardino har hyfsat bra form och kan Serie A. Sen slåss man ju fortfarande om att få spela i Europa League även nästa säsong och då bör man helst ta 3 poäng eftersom lagen där bakom kommer närmare och närmare för varje omgång. Sen vill man absolut inte förlora mot lillebror här.

Jag spelar över 2.5 mål till oddset 1.84. Insatsen är strax över medel.

  • Match: Empoli – Fiorentina
  • Spel: Över 2.5 mål
  • Odds: 1.84 @ Unibet
  • Insats: 6/10 Units
  • Spelstopp: 18.00

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar