Empoli – Lazio

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Empoli spelade oavgjort senast på bortaplan mot Fiorentina vilket är klart godkänt. Dessutom startade ”Azzurri” matchen riktigt bra och hade inledningsvis en ledning med 2-0, dock tappade man detta i andra halvlek. Men framförallt såg man ett Empoli som blev mer rädda om sin ledning istället för att fortsätta på den banan man startade matchen, via hög press från alla gubbar. Nu möter man ett Lazio som känns desperat vilket kan passa Empoli lite som fortfarande är långt över det tipset alla hade på dom inför säsongen, det vill säga att åka ur.

Lazio har en riktigt dålig form i ligan med 4 raka utan vinst där 3 är förluster. Vilket har lett till att det snackats om att tränare Stefano Pioli sitter löst till. Därför måste man nu börja ta segrar vilket jag definitivt tror man kommer till Empoli för att göra. Lazios bortafacit denna säsong är dock riktigt dålig med endast 1 seger på 6 matcher och bara 4 mål framåt. Men man vann i Europa League i torsdags hemma mot Dnipro med 3-1 vilket var en behövlig seger på alla sätt. Det borde ha gett laget lite självförtroende och tror man kommer komma rejält fokuserade och taggade till denna match.

Jag spelar Över 2.5 mål till oddset 2.10. Insatsen är strax över medel.

  • Match: Empoli – Lazio
  • Spel: Över 2.5 mål
  • Odds: 2.10 @ Unibet
  • Insats: 6,5/10 Units
  • Spelstopp: 18.00

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar