Fiorentina – Sassuolo

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Fiorentina återfinns på niondeplatsen i den italienska högstaligan. Laget förlorade deras senaste match mot Atalanta med 4-1 i cupspelet. Innan dess vann man mot Salernitana på bortaplan med 2-0 i serien. Dessförinnan slog Fiorentina ut Plzen, i kvartsfinal, och avancerade vidare till semin i Europa Conference League. Där ska laget ställas mot Club Brügge. Hemmalaget har goda chanser vinstchanser ikväll.

Sassuolo återfinns på nästjumboplatsen i tabellen. Laget var en trevlig överraskning i Serie A, men har nu det tufft i botten. Laget blev avklädda av Lecce i den senaste matchen där de förlorade med hela 3-0 inför sin egna hemmapublik. Innan dess hade man dock tre oavgjorda resultat. Man har 5 poäng upp till laget som ligger på säker mark som just nu är Frosinone. Sassuolo har dock en match mindre spelad.

Jag spelar på raka ettan till 1,62 @ expekt.

  • Match: Fiorentina – Sassuolo
  • Spel: Fiorentina (1)
  • Odds: 1,62 @ expekt
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 28/4

SpelbolagBonusLänk
1500 krSpela här!

Lämna ett svar