Sampdoria – Sassuolo

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Sampdoria har medvind. ”Blucerchiati” har imponerat under nya säsongen och för tillfället innehar klubben sjätteplatsen i Serie A. Dessustom står man stärkta av två fullpottare. Detta kan såklart stärkta deras aktier i toppstriden. Laget är dessutom oerhört hemmastarka. Sett till förra året hade man ett facit som en toppklubb (12-3-4). Känns som att Sampdoria har klart goda chanser i kvällens batalj.

Sassuolo var ett stort utropstecken i inledningen av säsongen med blott en förlust på de sex inledande matcherna, vilken dessutom kom med knappa uddamålet mot Juventus. Man hade därmed en position uppe i toppen för att före uppehållet snubbla till lite smått. Två förluster blev det, även om det var mot några av de tuffaste motståndarna. Detta kan tyda på att resan nedåt i tabellen, på allvar påbörjats.

Jag spelar på raka ettan till 2,16 @ expekt.

  • Match: Sampdoria – Sassuolo
  • Spel: Sampdoria (1)
  • Odds: 2,16 @ expekt
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:30, 22/10

SpelbolagBonusLänk
1500 krSpela här!

Lämna ett svar