Sampdoria – Lazio

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Sampdoria tillhör de formstarkaste lagen i Serie A och har tagit ett rejält avstamp ifrån botten i tabellen. Laget hittas numera på övre tabellhalvan. Senast värjdes Cagliari undan med 3-0. Stadio Luigi Ferraris är knappast någon arena där man plockar bekväma pinnar. 5-1-1 har Sampdoria på arenan under året.

Lazio visade prov på styrka under våren, men senast åkte man på en stenhård käftsmäll när derbyt mot Roma förlorades med 0-2. Det innebär att mark tappats i jakten på en Champions League-biljett. Lazio ska vara favoriter, men knappa sådana.

Jag spelar på Sampdoria +0,25 (Asian Handicap) till 1,88 @ Unibet.

  • Match: Sampdoria – Lazio
  • Speltips: Sampdoria +0,25 (AH)
  • Odds: 1,88 @ Unibet
  • Insats: 6/10
  • Spelstopp: 20:45, 10/12

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar