Sampdoria – Lazio

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Sampdoria kommer från en kross borta mot Udinese när man vann med 1-4, vilket är imponerande siffror. Nu ställs man såklart mot ett mycket bättre lag i form av Lazio och det lär bli en jämn match. Men på hemmaplan är man svårslagna, endast Juventus har lyckats vinna här även om dom kanske inte förtjänade just det. Vi kommer säkerligen få se ett Sampdoria som kommer gå för de där 3 poängen, då man ju spelar för Europa League. Just nu har man den sista platsen och man ligger 1 poäng före Genoa och 2 poäng före Inter, samt 1 poäng efter Fiorentina som också har en Europa League-plats som inte är något kval. Så det är klart att det finns massor av motivation här.

Lazio har spelat bra nästan hela våren, men på slutet har man störts av lite skador och avstängningar och man har tappat rytmen en aning. Men tack vare att Roma inte heller tagit så många poäng så ligger man fortfarande 1 poäng efter och motivationsfaktorn att komma 2a, före rivalen Roma, och slippa att kvala tillChampions League och istället gå direkt in i turneringen är såklart något man strävar efter. Därför lär vi få se ett Lazio som gör sin grej och kommer gå för 3 poäng även dom. Vi har ju dessutom ett Napoli som ligger 3 poäng efter Lazio, som ju sedan möts i sista omgången. Så man får inte förlora här alltså.

Sampdoria kämpar för Europa League-platser och kommer att gå för 3 poäng här och man har en bra trupp att tillgå, enast eder som egentligen saknas. På hemmaplan är man starka dessutom. Lazio saknar flera defensiva pjäser här vilket kan komma att bli avgörande i denna match, dock har man en bra offensiv och man lär inte gå mållösa. Lazio går ju för 3 poäng även dom så det lär bli en böljande matchbild. Jag spelar över 2.5 mål till oddset 1.79. Insatsen ligger på över medel. Avanti!

  • Match: Sampdoria – Lazio
  • Spel: Över 2.5 mål
  • Odds: 1.79 @ Unibet
  • Insats: 7/10 Units
  • Spelstopp: 20.45

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar