Inter – Sampdoria

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Inter innehar andraplatsen i Serie A. Laget kom undan med blotta förskräckelsen senast mot Napoli. I matchen innan dess, 3-2-vinsten över Milan, var ”Nerazzurri” knappast förtjänta av trepoängaren. Efter hemmalagets sprudlande säsongsstart, har verkligheten hunnit ifatt och trots den fina skörden har laget inte vunnit med mer än uddamålet i någon av de fem senaste matcherna. Inter är inte jätteheta.

Samdportia hittas på sjätteplatsen i tabellen, vilken leder till Europa League-kval. Laget presterar både fotbollsmässigt och resultatmässigt för närvarande. De har 8-1 i målskillnad i de två senaste matcherna mot Crotone och Atalanta och enbart en förlust av åtta möjliga. Andra solida prestationer var vinsten mot Milan och bortaditot över Fiorentina. Laget bör kunna göra ett bra resultat borta mot ligatvåan.

Jag spelar på Sampdoria +1,25 (Asian Handicap) till 1,89 @ Unibet.

  • Match: Inter – Sampdoria
  • Spel: Sampdoria +1,25 (AH)
  • Odds: 1,89 @ Unibet
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 20:45, 24/10

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar