Genoa – Sampdoria

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Genoa hade fyra raka förluster innan uppehållet så det kom lägligt. Endast en vinst på de nio senaste matcherna. Emellertid känns det som denna match kom lägligt. Nu kommer man komma ut heltaggade och fulla med energi eftersom det är derby mot antagonisten i staden Genova. Det kommer säkerligen bli en jämn tillställning där det kommer vara svängigt åt båda hela i hela matchen. Det tror jag Genoa gillar, eftersom dom gärna anfaller med mycket energi och mycket fart. Och även via kanterna en del så inte så konstigt att man skapat en del hörnor. Genoa är ett rätt bra hörnlag överlag och man skapar en del hörnor på hemmaplan när man får hålla i bollen betydligt mer som man lär få göra i denna match.

Sampdoria har ganska dålig form dom också med 1 vinst på de 7 senaste, dock kom vinsten precis innan uppehållet vilket måste känts bra. Om något lag ska vara knappa favoriter så är det väl ändå Sampdoria som jag tycker har bättre spelare på några positioner som känns mer avgörande. Men detta är i alla fall en match man vill vinna och med tränare Montella, som gillar att hålla boll och spela runt mycket. Och då kan det bli en del hörnor som det blev när han tränade Fiorentina för inte så länge sen. Sen att det inte hände så mycket på alla hörnor är en annan sak men att dom skapades, det är det viktigaste i denna rek.

Jag spelar Över 11 hörnor (pengarna tillbaka vid 11 st) till 2.00 @ bet365

  • Match: Genoa – Sampdoria
  • Spel: Över 11 Hörnor (AH)
  • Odds: 2.00 @ bet365
  • Insats: 7/10 Units
  • Spelstopp: 20.45, 5/1

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar