Sampdoria – Napoli

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Sampdoria kommer inte oväntat avsluta i mittenskiktet av tabellen och inför den sista omgången, hittas laget på tiondeplatsen. För Sampdoria är detta en chans att göra supportrarna på bättre humör efter en misslyckad period. Inte en vinst på de sju senaste matcherna, fyra oavgjorda och tre förluster. Emiliano Viviano står som skadad för Sampdoria och Jacopo Sala samt Luis Muriel är avstängda.

Napoli jagar fortfarande Roma häck i häl och endast en pinne skiljer dem åt inför den sista omgången, men då ska det också nämnas att Roma är enorma favoriter. Napoli lär bara köra på, från start och ända in i kaklet. De är pressade att vinna och står nu inför säsongens sista match. Napolis hörnsnitt på bortaplan är ”bara” på 5,6, men det här borde snarare likna en hemmamatch, där snittet är 8,2.

Jag spelar på Napoli över 6,5 hörnor till 2,00 @ Unibet.

  • Match: Sampdoria – Napoli
  • Spel: Napoli över 6,5 hörnor
  • Odds: 2,00 @ Unibet
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 18:00, 28/5

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar