Lazio – Napoli

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Lazio placerar sig på fjärdeplatsen i tabellen och har fyra poäng upp till Napoli och Champions League-området. Något som Lazio har kritiserats för är effektiviteten i avslutsmomenten främst, men även sista tredjedelen som helhet. För närvarande är dock formen bra och i dubbelmötet mot Roma var man kliniska. Däremot finns brister i försvarspelet som laget behöver jobba på.

Napoli hittas på tredjeplatsen och innehar den där åtråvärda kvalplatsen till Champions League. Under veckan spelade laget liksom Lazio cupfotboll.  Napoli vann med 3-2 mot Juventus, men är ute i och med 1-3-förlusten borta. Napoli vill alltid ha boll och spelar en offensiv fotboll. Båda lagen kommer från varsin match innehållandes fem mål. Jag räknar med många mål i dagens match.

Jag spelar på över 3 mål (Asian Handicap) till 2,07 @ bet365.

  • Match: Lazio – Napoli
  • Spel: Över 3 mål (AH)
  • Odds: 2,07 @ bet365
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 20:45, 9/4

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar