Napoli – Milan

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Napoli kommer från en bortaförlust mot Juventus med 1-0 senast i ligaspelet, för att därefter torska med 1-0 borta mot Villarreal i Europa League. Nu har man chans att återigen gå upp i serieledning då Juventus tappade poäng mot Bologna i fredags. Sen är Napoli relativt snåla bakåt på hemmaplan, där man inte släpper in speciellt mycket mål. Samtidigt kommer ”Azzurri” att få jobba för att få hål på Milan som lär spela ganska defensivt. Napoli har flera målsnåla matcher i rad och skulle inte bli förvånad om vi får se ännu en målsnål match här mot Milan.

Milan kommer från en seger hemma mot Genoa med 2-1, vilket var den sjunde raka utan förlust för detta Milan, som nu har häng på Europaplatserna. Då behöver man såklart vinna här, dock tror jag inte man kommer gå för 3 poäng direkt utan man lär nöja sig med 1 poäng i denna tuffa bortamatch och sedan ta 3 poäng i andra matcher och framförallt på hemmaplan. Tränare Mihajlovic är ju inte känd för att ha några speciellt offensiv taktiker, utan gillar mer ett tight försvarsspel och en mer taktisk inriktad fotboll.

Jag spelar Under 3 mål (asian) till oddset 1.675 @ Pinnacle Sports.

  • Match: Napoli – Milan
  • Spel: Under 3 mål (AH)
  • Odds: 1.675 @ Pinnacle Sports
  • Insats: 3/10 Units
  • Spelstopp: 21.00, 22/3

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar