Inter – Milan

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Ikväll får alla fotbollsälskare en riktigt fin julklapp i ett Milano-derby. Formen hos lagen är visserligen tveksam men nu är det derby och då börjar man om från noll så räkna med två ruskigt taggade och spelsugna lag! Inter har det jobbigt för dagen, framförallt defensivt där man släppt in mål i 5 raka matcher nu och i de tre senaste matcherna har man 9 insläppta mål. Senast åkte man på stryk borta mot Napoli med hela 4-2 efter att ha spelat jämnt målmässigt med dem i första halvlek. I matchen före det var det återigen en målfest när man spelade 3-3 hemma mot Parma. På lagets fem senaste matcher har man 3 oavgjorda, 1 seger och 1 förlust så formen är sådär får man allt säga. Ikväll vill man givetvis få en nytändning och förnyat självförtroende genom att besegra Milan. Man kommer dock få jobba hårt för Milan förlorar sällan nu för tiden och de kommer till den här matchen förnyat självförtroende efter två riktiga kämpainsatser mot Roma och Ajax. Milan gick vidare i Champions League efter en riktig kämparinsats hemma mot Ajax när man klarade 0-0 trots en man utvisad större delen av matchen. Det är ett av få glädjeämnen för Milan den senaste tiden för en 13e plats i ligan är inget man är stolta över. Senast spelade man 2-2 hemma mot Roma vilket givetvis var ett steg i rätt riktning och trots att man inte vinner så ofta så har man ändå 7 raka utan förlust bakom sig nu. Värt att nämna är att hela 5 av dessa 7 matcher har slutat oavgjort vilket talar för vårt spel här!

Inter får fortsatt klara sig utan skadade trion Walter Samuel, Christian Chivu och Diego Milito. Till den här matchen har man även Ricky Alvarez avstängd. En lång och tung skadelista för Milan. Inget av lagen vill förlora den här matchen och gå till vintervila med en derbyförlust i baken. Jag tror båda lagen är tämligen nöjda med ett kryss i den här matchen med tanke på förutsättningarna. Båda lagen är dessutom kryssglada lag som har en hel del oavgjorda matcher bakom sig den senaste tiden. Förra derbyt mellan lagen slutade 1-1, samma siffror idag igen? Värt att prova krysset i mina ögon!

Noterbart:
– Milans 5/7 senaste matcher har resulterat i oavgjort.
– Milan får klara sig utan El Shaarawy, Abate, Birsa, Robinho, Silvestre och Amelia som alla är skadade.
– Inter får fortsatt klara sig utan skadade trion Walter Samuel, Christian Chivu och Diego Milito.
– Formen hos lagen är för tilfället tveksam

  • Match: Inter – Milan
  • Spel: Oavgjort (X)
  • Odds: 3,35 @ Unibet
  • Insats: låg
  • Spelstopp: 20:45, 22/12

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar