Milan – Inter

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Milan hittar vi på 7:e plats med 1 poäng mer än lokalrivalen Inter. Man har raden 4-5-2 med målskillnaden 20-16 och det är framförallt nu på slutet man inte vet riktigt vart man har det rödsvarta Milano-laget. I början såg det riktigt lovande ut och man fick den energi som man önskade när man anställde Pippo Inzaghi. Energin har dock uteblivit på senaste tiden, även om man kanske såg den en aning senast mot Sampdoria. Men man såg också det man sett i flera matcher innan det, dvs energilöst och virrigt i försvaret. Så det är så man kommer förberedda till detta derby med. Milan saknar mittbacken Alex, högerbacken Ignazio Abate och mittfältarna Nigel de Jong. Såklart 3 avbräck då alla hade varit ordinarie ifall dom inte varit avstängda eller skadade. Ett glädjande besked är dock att Riccardo Montolivo nu äntligen är kvitt sin svåra skada han ådrog sig i somras. Men han är ju helt ur form och väldigt matchotränad så skulle inte räkna med honom som något ”tillskott” i denna match. men framöver kommer Milan definitivt få nytta av den ordinarie spelfördelaren på mittfältet. Milan känns helt klart som ett frågetecken för tillfället men ett derby är alltid ett derby så nog kan man få med sig 1 poäng i denna match för man möter ju ett Inter med en helt ny tränare med allt vad det innebär. Faktum är ju att man redan kryssat 5 gånger denna säsongen (näst flest av alla) så varför inte ännu en gång? Speciellt eftersom det är ett derby och att man inte har råd att förlora. Milan har 3 oavgjorda de 5 senaste medan Inter har 2 oavgjorda de 5 senaste. Och inbördes möten de senaste åren tyder dock på att det oftast slutat med en segrar men oftast med uddamålet. Så det har varit väldigt jämnt på senare år. Denna gång tror jag det är så jämnt att vi får se ett oavgjort resultat och det till ett bra odds med en försäkring ovanpå det.

Inter huserar på 9e plats med 1 poäng mindre än Milan och man har raden 4-4-3 med målskillnaden 17-14. Som ni ser så sprider dom ut det ganska bra precis som Milan. Men till skillnad från Milan så tycker jag att Inter visat mer stabilitet bakåt med undantagen Cagliari hemma och Fiorentina borta där man kollapsade en aning. Och om man bortser från den där matchen mot Cagliari hemma så har man 3 vinster och 2 oavgjorda där på Stadio Giuseppe Meazza eller som de flesta neutrala åskådare säger, San Siro. Till denna match kommer den nygamle tränaren Roberto Mancini att coacha detta Inter, som han gjorde mellan 2004-2008 då han tog flera scudetton efter Juventus-fuskandet. Med Mancini vid rodret tror jag denna säsong kommer sluta bättre än vad det hade gjort vid Walter Mazzarri på samma plats. MEd det sagt så tror jag inte det blir på tal om någon kamp om seriesegern, men man kan säkerligen blanda sig i Europaplatserna och då CL jag tänker på eftersom EL är det minsta man kan kräva ett lag som Inter och dess spelare man har. Att Mancini nu kommit kan ge laget extra energi såhär på direkten men att laget ska hinna sätta sig till rätta och dominera från start vette fan. Men mellan Milan och Inter så tycker jag nog att Inter har större chans att vinna än vad Milan har. Dock tror jag det blir oavgjort i den här matchen. Det står för mycket på spel för båda lagen och tycker dom tar ut varandra på det mesta just nu. Sedan så skulle inte något av lagen vara så otroligt missnöjda med 1 poäng vardera heller, även om man såklart vill och tycker man ska vinna mot lokalrivalen. Inter saknar avstängde mittfältaren Gary Medel och skadade högerbacken/yttern Jonathan.

Summerar vi lite så tycker jag dessa lag känns oerhört jämbördiga just nu och tycker mycket talar för att vi får se en jämn tillställning. Derby är alltid ett derby och allt vad det innebär. Båda har en viktig mittfältare borta. Båda har bra målvakter. Båda har bra offensiva spelare. Dvs dom tar ut varandra på de flesta positioner. Jag spelar ett spel som är X men blir det bortavinst så får man tillbaka insatsen. Spelet hittas hos Betsafe eller Betsson. Insatsen blir strax över medel.

  • Match: Milan – Inter
  • Spel: X (Bortavinst inget spel)
  • Odds: 2.15 @ betsafe
  • Insats: 6/10 Units
  • Spelstopp: 20.45

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar