Cagliari – Inter

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

I Serie A tar nedflyttningshotade Cagliari emot Inter som på allvar verkar ha vaknat till liv.

Inter kommer från en tuff bortamatch i Glasgow, mot Celtic i EL-slutspelet. Man var halvminuten ifrån att lämna planen som vinnare. Innan dess hade man kammat fullt i två raka matcher – mot Palermo och Atalanta – och formen har, efter förlusten mot Napoli i början av månaden, toppats.

Tredje sist och formsvaga Cagliari har det – och kommer fortsättningsvis ha det svårt i Serie A. Man kommer från en 1-1-bortamatch i Torino, mot Torino – vilket får betraktas som bra och ett fall framåt efter två raka förluster.

Inter spottar in mål, men var extremt slarviga i försvarsspelet mot Celtic. Mål har släppts in i fem av de sex senaste matcherna. 2,5-målslinan har överstigits i 15/23 av Cagliaris seriematcher och i 12/23 av Inters. Cagliari spelar offensiv fotboll och försöker göra det oavsett motstånd och det brukar leda till att motståndarna bjuds på en hel del chanser. Jag väljer att spela över 2,5 mål till 2,00 @ bet365.

  • Match: Cagliari – Inter
  • Spel: Över 2,5 mål
  • Odds: 2,00 @ bet365
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 21.00, 23/2

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar