Cagliari – Livorno

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Cagliari kan vid seger i princip säkra Serie A-spel nästa säsong. På hemmaplan är man starka och har gjort överlägset flest mål i serien. Laget har ingen superform direkt, men ”Rossoblu” möter Livorno som är väldigt desperata för tillfället, dom måste bara vinna och chansa rejält. Vilket betyder att Cagliari kommer få flera önskvärda ytor att jobba på och framförallt flertalet omställningar där man är som bäst. Hemma mot Brescia för 3 omgångar sen var det lite liknande läge för Cagliari där man mötte ett Brescia som allra helst skulle vinna, man tog tillvara på det och vann med 6-0.

Livorno förlorade den viktiga matchen mot Salernitana senast med 3-1 på bortaplan och det är nu allt eller inget som gäller. Man har hamnat 4 poäng ifrån en plats där man kvalar sig kvar i Serie B. Lyckas man inte hämta in de poängen åker man alltså ur serien vilket skulle vara ett stort misslyckande. 1 seger på de 13 senaste matcherna där man har 9 förluster. Det känns ännu mer avlägset med vinst när man dessutom rabblar upp lagets bortasvaga resultat. 15 av de 17 senaste bortamatcherna har man förlorat och tagit 1 vinst & 1 oavgjord. Man har dessutom släppt in minst 2 mål i 10 av dom matcherna.

Jag spelar Cagliari över 1.5 mål till 1.66. @ bet365.

  • Match: Cagliari – Livorno
  • Spel: Cagliari över 1.5 mål
  • Odds: 1.66 @ bet365
  • Insats: 8/10 Units
  • Spelstopp: 15.00

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar