Spezia – Livorno

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Spezia är starka på hemmaplan och senast man spelade hemma vann man mot Salernitana med 3-1. På hemmaplan brukar man spela bra och man har ändå bra spelare längst fram som kan göra saker på egen hand. Tror dock man måste passa sig för Livorno, då dem fått ny energi som känns livsfarlig och därför tror jag det kommer bli en underhållande match detta. Hemmalaget har viktiga spelare avstängda här vilket påverkar defensiven.

Livorno har fått igång maskineriet igen och det är såklart nygamle tränaren Panucci som fått snurr på det. Man spelar såklart mer risktagande nu än med Mutti, som var tränare innan. Vilket innebär att matcherna blir trevligare att kolla på. I bortamatchen mot Brescia gjorde man det väldigt bra och tog vara på de chanser man fick. Man gjorde även en taktiskt bra match då. 1-3 slutade den matchen. De offensiva spelarna har fått tillbaka suget och ser farliga ut.

Jag spelar över 2 mål (asian handicap) till 1.80 @ bet365.

  • Match: Spezia – Livorno
  • Spel: Över 2 mål (AH)
  • Odds: 1.80 @ bet365
  • Insats: 7/10 Units
  • Spelstopp: 17.30, 14/2

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar