Pescara – Livorno

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Pescara spelar riktigt fin fotboll offensivt, men ibland blir man lite väl övermodiga och då blir man direkt straffade. Men det är också förståeligt att man spelar denna typen av fotboll då man har riktigt bra offensiva spelare sett till Serie B och dessutom bra bredd på offensiven. Senaste 3 spelade matcherna har man gjort 5 mål, ändå har det bara blivit  ynka 1 poäng. Det är ju för att defensiven inte håller lika hög klass som offensiven och det kan mycket väl bli nåt liknande denna afton som i de 3 senaste matcherna.

Livorno har alltså inför fortfarande en plats i playoff och såklart man kommer spela mycket på det. Men deras bortafacit senaste omgångarna har inte imponerat direkt. Men å andra sidan så gör man nästan alltid mål när man spelar match oavsett om det är hemma eller borta. Det beror ju på att man har en fin duo på topp som kan göra det där lilla extra när det väl krävs, och ja det kan krävas denna afton. Kan nog bli svårt att stå emot ett mål från hemmalaget i hela 90 minuter och när Pescara väl gjort målet kommer matchen att öppnas upp rejält.

Jag spelar Över 2.5 mål till oddset 2.10, att jämföras med flera andra bolag som har under 2 ggr degen. Insatsen blir ganska hög här.

  • Match: Pescara – Livorno
  • Spel: Över 2.5 mål
  • Odds: 2.10 @ betsafe
  • Insats: 7/10 Units
  • Spelstopp: 20:30

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar