Livorno – Ascoli

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Livorno kommer återigen till match med en torsk i bagaget, senast fick man se sig besegrade av Perugia med 4-1 borta på Stadio Renato Curi. Nu är det dock match hemma igen där man har presterat väl i de två senaste matcherna och förtjänat mycket mer än vad man fått ut, poängmässigt. Och när man möter ett Ascoli som inte bara är usla på bortaplan utan saknar massvis med spelare så kan man inte få ett bättre läge att ta en triumf innan jul. Man får ju dessutom tillbaka bäste anfallaren Daniele Vantaggiato som var avstängd senast.

Ascoli har ju problem i laget minst sagt när man gör det onödigt tufft för sig själva gång på gång. Nu förlorade man mot ett formstarkt Novara med 1-3 på hemmaplan, vilket kanske inte är så konstigt när man hade en handfull ordinarie borta denna match. Men det är ju mer en regel om något i detta Ascoli. Kontinuiteten är absolut noll i detta lag. Formen är inte heller speciellt bra och deras bortafacit är fullständigt bedrövligt. 5-19 i målskillnad och 6 raka torsk med siffrorna 2-1, 3-0, 3-0, 3-0, 3-0 och 2-0. Enda matchen man ens tagit poäng i var borta mot Como, som ligger sist i tabellen.

Jag spelar Livorno -0.75 till 1.80 @ bet365.

  • Match: Livorno – Ascoli
  • Spel: Livorno -0.75 (AH)
  • Odds: 1.80 @ bet365
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 20.30, 23/12

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar