Cesena – Ascoli

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Cesenas inledning på säsongen var dålig. ”Cavallucci Marini” har emellertid kommit igång ordentligt på sistone. Efter utslagningen av Sassuolo ur cupen så fick Cesena oavgjort borta mot Perugia i senaste ligaomgången, endast 15 minuter ifrån seger. Men trots att det var två bortamatcher med bra resultat så är det ändå hemma på konstgräset man är som starkast.

Ascoli är ett mittenlag och jag tycker att man är ett mer stabilare lag på hemmaplan kontra bortaplan. Visst har man skrapat ihop fler poäng på bortaplan än vad man gjort på hemma, men det är ju inte så att man varit det bättre laget i alla matcherna, snarare tvärtom. Man saknar superviktige anfallaren Cacia som är lagets skyttekung. Jag tror man får det riktigt svårt här.

Jag spelar raka ettan till 1,73 @ betsson.

  • Match: Cesena – Ascoli
  • Speltips: Cesena (1)
  • Odds: 1,73 @ betsson
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 15:00, 28/1

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar